HVEM ER VI?

TT-Maskin AS startet opp i juni 2018 som en familiebedrift og er allerede godt etablert i Trondheim og omegn som graveentreprenør, da med kontor sentralt i Skaun kommune hvor vi også bor.

Vi har to ansatte som drifter det meste i firmaet, alt fra prosjektering, utførelse, økonomistyring og til HMS-sikring. Dette gjør at vi kan tilby svært konkurransedyktige priser, men samtidig være effektiv og rutinert i vårt arbeid.

Vårt mål er å gi kunden kvalitet og trygghet innen graving. Hos oss vil alltid kunden være viktigst og vi vil gjøre vårt yttertste for å kvalitetssikre vårt arbeid, samtidig som kunden skal føle seg trygg i alle ledd, helt fra planlegging til ferdigstillelse.

Hvordan skal vi få til dette?
Gjennom grundig og vel utarbeidede skriftlige kontrakter/avtaler som vil sikre kunden i fra uventede overraskelser, solid kompetanse innen fagområdet, god kommunikasjon og tilgjengelighet, samt god oppfølging i etterkant.


DETTE ER TT-MASKIN AS

Tor Inge Eira
Daglig leder
(+47) 90 20 77 61

Tor Inge har jobbet i bransjen i over 10 år og har vært med på utallige prosjekter som har gitt han et vidt spekter med erfaring. Han innehar både fagbrev i anleggsmaskinførerfaget og ADK sertifisering.
Therese Hagerupsen
Personal - og økonomiansvarlig
(+47) 47 29 50 22

Therese jobber hovedsaklig med økonomistyring, administrasjon og HMS. Likevel finner vi ofte hun ute i felten sammen med Tor Inge for å bistå på anleggsområdet. Therese viser seg å være en verdifull og effektiv anleggsarbeider.

 


TT-Maskin AS

 

Byavegen 229,
7357 SKAUN

 

 

Kontakt:

Telefon: +47 90 20 77 61

E-post: post@ttmaskinas.no